SocialUltima oră

Artistul gorjean, fotograful Ionel Scăunașu – expoziție la București

Expoziția de fotografie „Anotimpul Tăcerilor” semnată Ionel Scăunașu, director de marketing al Centrului de Calcul Târgu Jiu și al cotidianului Gorjeanul, va ajunge la București. Expoziția este încadrată în cadrul evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor 2022” și va fi expusă vreme de două zile în cadrul Facultății de Litere a Universității București.

Expoziția ,,Anotimpul Tăcerilor” aduce în fața privitorilor peste 60 de lucrări fotografice, care surprind operele ce compun Ansamblul Monumental ,,Calea Eroilor” de la Târgu-Jiu, în cele 4 anotimpuri. Artistul Ionel Scăunașu a adăugat lucrărilor sale și un al V-lea anotimp: ,,Anotimpul Tăcerilor”, toate lucrările fiind realizate pe parcursul mai multor ani. De-a lungul timpului imaginile realizate de Ionel Scăunașu au fost prezentate de mai multe televiziuni naționale drept „Imaginea zilei”, o parte din lucrări au fost expuse anul acesta în mod virtual la Dubai și au fost redistribuite de zeci de publicații internaționale.

„Bucuros să vă anunț ca expoziția de fotografie “Anotimpul Tăcerilor” va ajunge în #București, peste doar două zile! ⏳

❗ Expoziția se înscrie în seria de evenimente culturale “Noaptea Muzeelor 2022”!
VERNISAJ : Vineri, 13 mai 2022, ora 17:00 📍 Locație: Facultatea de Litere, Universitatea București
14.05.2022 | Noaptea Muzeelor 2022 – 09:00-20:00 📍 Locație: Facultatea de Litere, Universitatea București
Vă așteptăm cu drag la Vernisaj și /sau Noaptea Muzeelor 2022!
ℹ️ Mai multe despre expoziție aflați de aici: https://gorjeanul.ro/anotimpul-tacerilor-surprins-in…/…
🙏Mulțumiri speciale organizatorilor: Biblioteca Centrală Universitară Carol I, Facultatea de Litere-Universitatea București, Muzeul Literaturii Române, Muzeul Național „Constantin Brâncuși””, apare pe contul oficial al lui Ionel Scăunașu. 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *