Ultima oră

Au fost PUBLICATE testele de antrenament pentru Evalurea Națională și BAC. Unde pot fi consultate

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat pentru elevii care vor susține examenene în vara acestui an au fost publicate luni de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.


Pentru Evaluarea Națională 2021, elevii de clasa a VIII-a au la dispoziție teste pentru limba română, limba maternă și matematică.

Elevii de clasa a XII-a care susțin BAC-ul au la dispoziție, la asemenea, teste pentru toate cele trei probe scrise pe care le susțin.

Testele de antrenament pentru cele două examene pot fi consultate AICI.

Simularea Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VIII-a va începe pe 29 martie, iar cea pentru Bacalaureat, pe 22 martie, potrivit calendarului anunțat de ministerul Educației.
Simularea evaluării naționale va începe cu proba la Limba şi literatura română.
Pe 30 martie va avea loc simularea la Matematică. Elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine simularea probei la Limba şi literatura maternă pe 31 martie.

În ceea ce privește Bacalaureatul, simularea examenului naţional pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a va începe pe 22 martie, cu proba la Limba şi literatura română – proba E.a), care va fi urmată, pe 23 martie, de simularea probei obligatorii a profilului – proba E.c). Pe 24 martie va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării – proba E.d) şi pe 25 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă – proba E.b).

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *