ActualitateUltima oră

O nouă organigramă pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu

Astăzi în ședința de Consiliu Local a Municipiului Târgu Jiu a fost votată nouă organigramă.

„Avem o nouă organigramă pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu. Mulțumesc echipei care a depus o muncă titanică în ultima perioadă pentru această reorganizare.
Am avut majoritatea voturilor asigurate de către consilierii PNL și de viceprimarul Gabriel Coica.
Cei de la PSD nu doresc această schimbare și vor ca primăria să funcționeze așa cum se obișnuia în vremurile în care dețineau puterea. De aceea au și votat împotrivă, fără a avea argumente.
Știu că există nemulțumiți și că cei care își pierd funcțiile de conducere încearcă să se folosească de ceilalți angajați, insinuând tot felul de scenarii, în speranța că vor putea bloca noua organigramă. Le spun de pe acum că nu vor putea face asta!
Avem o opțiune simplă și putem merge până la desființarea unor structuri, cum ar fi, spre exemplu, Poliția Locală, ale cărei atribuții pot fi preluate de structurile MAI.
Eu nu îmi doresc ca oamenii să-și piardă locurile de muncă, dar nici nu putem să punem interesele personale mai presus decât cele ale comunității! Alegerea este a dumnealor” a scris pe contul personal de socializare, primarul Marcel Romanescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button