Actualitate

Autobuze electrice în Rânca

Mai multe proiecte se află în desfășurare în acest moment, în orașul Novaci.
Primarul orașului, Dumitru Leuștean, a anunțat că urmează să fie modernizate drumurile din zona Rânca. Totodată, în prima jumătate a acestei luni, vor fi organizate licitațiile pentru stații de încărcare, autogări și autobaza din Novaci dar și pentru achiziționarea autobuzelor electrice.

„Actualizare privind proiectele aflate în desfășurare pe raza orașului Novaci:
[ ] Modernizare piața agroalimentară: până la data de 20.01 s-a depus documentația la sediul CNI privind proiectarea și execuția, fiind în evaluare, urmând a se stabili constructorul și proiectantul.
[ ] Asfaltare, reabilitare, întreținere drumuri rutiere Rânca: până la data de 19.01 s-a depus documentația necesară privind proiectarea și execuția, urmând a fi stabilit constructorul și proiectantul.
[ ] Reabilitare, modernizare și extindere sediu ISU-Novaci: a fost aprobat proiectul în comitetul tehnico-economic din cadrul Ministerului Dezvoltării(13.01), urmând ca proiectul să fie scos la licitație.
[ ] Transport în comun(electric) pe raza și în zona localității: În prima jumătate a lunii viitoare vor avea loc licitațiile pentru stațiile de încărcare, autogări (zona Novaci și zona Rânca) și autobaza din zona Novaci. În momentul de față se lucrează la caietul de sarcini pentru licitația autobuzelor 100% electrice”, a transmis primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button