Dezvăluiri

AVERTISMENT: Ar fi o CALAMITATE, dacă ar apărea cazuri de coronavirus în CARIERE şi TERMOCENTRALE!

Nicolae Davițoiu atrage atenția guvernanților să-și îndrepte atenția către Complexul Energetic Oltenia în plină epidemie a coronaviruslui.

Liderul Partidului Mişcarea Populară Gorj speră ca guvernanții să ia măsuri speciale pentru a proteja cel mai mare producător de energie pe bază de cărbune din România, Complexul Energetic Oltenia, mai ales acum, când se discută de repornirea unor fabrici pentru producția de echipamente de protecție și dezinfectanți necesare pentru lupta împotriva COVID-19. “Energia electrică este vitală. Complexul Oltenia este singura societate care poate produce energie, indiferent de condiţiile meteo. Guveranţii ar trebui să acorde o atenţie sportită acestei companii, mai ales dacă se doreşte repornirea economiei, a fabricilor de textile, a celor din industria alimentară sau celor care să producă dezinfectanţii pentru spitale. Complexul Energetic Oltenia trebuie menţinut în funcţiune. Trebuie luate măsuri speciale. Ar fi o calamitate dacă s-ar manifesta cazuri de coronavirus în cariere sau termocentrale. Ar trebui închise și dezinfectate”, atrage atenţia Nicolae Daviţoiu. Liderul PMP Gorj crede că după ce va trece perioada stării de urgență de 30 de zile, guvernații ar trebui să ia o decizie privind data alegerilor locale, dacă vor mai avea loc sau nu în luna iunie. Opinia lui Nicolae Davițoiu este că dacă s-ar face mai multe teste de coronavirus în România, numărul celor infectați ar fi mult mai mare decât cel prezentat oficial de autorități.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. ……si centrala cu fisiune functioneaza pe orice vreme…..si alea pe gaz……exista o termocentrala pe gaz complet automatizata, controlabila online…aici virusul asta nu are pe cine sa omoare…..consumul de energie electrica in fabricile de dezinfectanti si masti nu depaseste 1% din consumul uzinelor Dacia…..asa ca dezinfectia la CEO poate dura lejer vreo 10-15 ani……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *