Ultima oră

Avertizare meteo: Cod galben de vânt puternic. Unde lovesc vijeliile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, patru atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabile în județele Satu Mare, Bihor, Tulcea și Cluj.

Conform prognozei de specialitate, până la ora 17:00, în zona joasă a județului Satu Mare, se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși local 55 – 60 km/h.

În plus, până la ora 19:00, în județul Bihor, se vor semnala intensificări locale ale vântului care vor depăși temporar 55 – 65 km/h

Până la ora 20:00, în județul Tulcea (Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Nufăru, Beștepe, Maliuc, Pardina și zona de litoral) se vor semnala intensificări temporare ale vântului, cu viteze ce vor depăși, la rafală, 55 – 65 km/h.

De asemenea, până la ora 21:00, în județul Cluj (zona de munte de peste cota 1800 m) se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge 90…100 km/h.
Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

 

 

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button