Eveniment

Bâlteni: 10.000 de lei amendă pentru proprietarul clădirii care a solicitat autorizație de construcție pe valută!

Primăria Bâlteni a sancționat, conform legii, proprietarul clădirii din localitate care a solicitat autorizație de construcție, recent, când, de fapt, cea mai mare parte a construcției era gata. De altfel, în dosarul depus la UAT s-a găsit o sumă în valută (lire sterline), o presupusă mită pentru funcționarul care ar fi trebuit să aprobe autorizația ce trebuia emisă de Serviciul Urbanism. Primarul nou ales al localității, informat de funcționarul de la Urbanism, a anunțat prin 112 despre existența dosarului și despre banii aflați printre hârtii. În cauză s-a deschis dosar penal, s-au luat amprente iar cauza este în anchetă.

Reprezentanții primăriei au aplicat o sancțiune proprietarului, care ar fi plecat în Anglia, și i-au pus în vedere să oprească lucrările. Proprietarul va fi informat la ultima adresă, iar dacă acesta dacă nu se va conforma să oprească lucrările va fi amendat chiar cu suma de 50.000 de lei.

Primarul nou ales al localității, Marius Popescu, a precizat că astfel de practici nu vor mai fi acceptate în Primăria Bâlteni și așteaptă ca anchetatorii să tragă la răspundere persoanele sau persoana vinovată de acest act de corupție.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *