Ultima oră

Bărbat de 45 de ani din Tg-Jiu dat dispărut de tatăl său

La data de 12 iunie a. c. , polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat de 64 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că la data de 10 iunie a.c.,fiul său Rusalim Robert de 45 ani, din municipiul Târgu, a plecat de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea la fața locului, iar din primele verificări s-a stabilit că plecarea a fost voluntară, persoana fiind cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 1,70 m., greutate 50 kg., ten măsliniu, păr negru până la nivelul umerilor, ochi căprui, faţă ovală, poartă barbă.

În momentul plecării purta pantaloni trening de culoare neagră, bluză neagră, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport tip adidas negri.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiata unitate de poliție.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button