Ultima oră

Bărbat din Plopșoru a spart cu toporul ușa de la locuința unchiului său

La data de 29 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de amenințare, distrugere și violare de domiciliu.

În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat de 55 de ani, din comuna Plopșoru, cu privire la faptul că nepotul său l-ar fi amenințat cu moartea.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul reținut de polițiști, aflându-se sub influența alcoolului, a mers la locuința unchiului său, unde, cu un topor ar fi distrus ușa de acces a locuinței, amenințându-l pe acesta cu moartea, creându-i, astfel, o stare de temere.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, reieşind un risc iminent, fapt pentru care s-a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 43 de ani, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 metri față de victimă și locuința sa.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri corespunzătoare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *