Ultima oră

Bărbat din Rovinari, plecat la muncă în Belgia, dat dispărut de către mamă

La data 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin plângere, de o femeie de 55 de ani, din localitate, referitor la faptul că fiul său, Zaharia Ion-Mihai, de 33 de ani, cu același domiciliu, la data de 30.05.2024, a plecat în mod voluntar de la imobilul situat în localitatea Jumet, Belgia, unde se afla la muncă, iar până în prezent nu a mai revenit.

Mama persoanei dispărute a declarat faptul că fiul său, era angajat la o societate cu obiect de activitate în domeniul construcțiilor și locuia cu mai mulți colegi de serviciu, majoritatea români, iar la data de menționată a plecat de la acel imobil într-o direcție necunoscută.

La data de 03.06.2024, actul de identitate, telefonul mobil și o geacă aparținând lui Zaharia Ion-Mihai au fost găsite abandonate în apropierea locuinței, bunuri ce au rămas în posesia colegilor de serviciu.

Semnalmente: aproximativ 1,75 m înălţime, circa 64 kg greutate, calviție, cu păr de culoare castanie în părțile laterale și ceafă, ochii căprui, constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis la culoare, poartă barbă și mustață, avînd ca semn particular un tatuaj reprezentând un punct, pe partea exterioară a palmei drepte între police și index, iar pe partea interioară a bicepsului drept are tatuat mesajul „îmi iubesc familia”.

La momentul plecării bărbatul purta o pereche de pantaloni de trening, un pulover albastru deschis, pantofi sport de culoare neagră și pe cap o șapcă de culoare albastră, fără a avea asupra sa bijuterii sau alte bunuri de valoare.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea dispărutei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *