EvenimentUltima oră

Bărbat din Târgu Jiu surprins de un mal de pământ, în timp ce făcea lucrări la canalizare

Un bărbat de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu,angajat al unei societăți comerciale, în timp ce executa lucrări de săpare pentru introducerea conductei de canalizare pe raza comunei Bâlteni, a fost surprins de surparea malului de pământ, suferind leziuni la nivelul picioarelor.

“Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Inspectorii ITM Gorj s-au deplasat la fața locului.  “Astăzi, în jurul orelor 13:30, Un angajat al unei societăți cu punct de lucru pe raza județului Gorj , în timp ce efectua lucrări de canalizare pe raza comunei Bâlteni, Sat Cocoreni s-a accidentat în urma surpări unui mal de pământ ,fiindu-i prinse membrele inferioare sub panoul de protecție în care se afla. Acesta a fost conștient, fiind transportat la Spitalul de Urgență din Tg Jiu” a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Gorj.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button