Eveniment

Bărbat din Țicleni, reținut de Poliție

Un bărbat de 39 de ani, din Țicleni, a fost reținut, miercuri, dupa ce, potrivit Poliției, și-a șantajat fosta iubită, o tânără de 18 ani, din comuna Bâlteni.

Acesta ar fi amenințat-o că, dacă nu întreține relații sexuale cu el, va plasa pe internet poze compromițătoare, cu caracter intim. „La data de 26 februarie, poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 39 de ani, din oraşul Ţicleni, bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la data de 20 februarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bâlteni au fost sesizaţi de o tânără de 18 ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că bărbatul de 39 de ani, din oraşul Ţicleni, cu care a avut o relație de prietenie, o şantajează cu postarea unor fotografii compromiţătoare pe reţelele de socializare, în scopul obţinerii de favoruri sexuale”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

Miercuri, poliţiştii au efectuat și o percheziție la domiciliul bărbatului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă, respectiv un telefon mobil, o tabletă, care ar fi fost folosite la săvârşirea faptei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *