Ultima oră

Bătaie cu topoare în fața unei săli de jocuri din România

Trei oameni au ajuns la spital, după o bătaie cu topoare în faţa unei săli de jocuri din oraşul Buhuşi. Unul dintre poliţiştii chemaţi de urgenţă la locul incidentului a fost lovit de scandalagii. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Mai mulţi tineri s-au bătut ieri seară, în jurul orei 17.30, cu topoarele în faţa unei săli de jocuri din Buhuşi, judeţul Bacău. Se pare că totul a pornit din cauza unei discuții în contradictoriu, generate în dimineața aceleași zile.

Din primele cercetări s-a stabilit că doi tineri, de 23 și 25 de ani, care se aflau în fața unei săli de jocuri, au fost loviți cu obiecte contondente de alte 7 persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani.

O patrulă de ordine publică aflată în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe strada Republicii, din Buhuși, a observat un grup de persoane care se manifestau agresiv. Polițiștii i-au interceptat pe cei implicați în scandal și au solicitat sprijinul celorlalte patrule de poliție aflate în teren, pentru aplanarea conflictului. Totodată, la fața locului, au intervenit polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

În cadrul intervenției la fața locului, un agent de poliție a precizat că a fost lovit cu un obiect contondent, în zona omoplatului, de către unul din participanții la conflict. În același timp au fost rănite ușor două persoane, de 24 și 25 de ani, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale, la unitatea spitalicească din Buhuși.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Față de acest aspect, a fost anunțat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuși, în vederea continuării cercetărilor.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *