Ultima oră

Bătrână de 89 de ani din Roșia de Amaradia violată de un localnic

La data de 16 martie a.c., poliţişti cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au luat măsura preventivă a reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, bănit de săvârşirea infracţiunilor de viol și violare de domiciliu.

Ieri, polițiști din cadrul Postului de Poliție Roșia de Amaradia au fost sesizați telefonic de un localnic, despre faptul că o persoană necunoscută de sex bărbătesc a pătruns în locuința mamei sale, de 89 ani, cu care a întreținut relații sexuale, prin constrângere.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în seara zilei de 15 martie a.c., bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate și ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta, prin constrângere, după ce, în prealabil, ar fi oprit alimentarea cu energie electrică.

Victima a fost transportată la spital, respectiv la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea examinării și recoltării de probe biologice.

Cu această ocazie, s-a constatat că persoana vătămată se află în afara oricărui pericol, iar cu ocazia examinării s-a stabilit că prezintă leziuni traumatice specifice infracțiunii de viol, care necesită pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale și nu i-a fost pusă în primejdie viața.

Polițiștii au procedat la efectuarea de scotociri în pădurea din apropiere, în vederea identificării bărbatului, care se sustrăgea cercetărilor, pe numele său fiind emis un mandat de aducere.

Activitatea de cercetare și căutare a fost efectuată de polițiști specializați, luptători SAS și o grupă canină, sprijiniți de doi jandarmi din cadrul I.J.J. Gorj, iar bărbatul a fost găsit la scurt timp, pe raza localității, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Astăzi, urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propunere de arestare preventivă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *