Monden

Bendeac și-a pus bunica să gătăească pentru feblețea lui, o cunoscută cântăreață din Târgu Jiu! VIDEO

De câteva zile frumoasa cântăreață originară din Târgu Jiu, Mira, se află izolată la domiciliul său din București după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. Situația în care se află frumoasa artistă nu i-a rămas indiferentă actorului Mihai Bendeac, care și-a declarat de nenumărate ori admirația pentru frumoasa gorjeancă, așa că și-a rugat bunica să-i gătească câteva feluri de mâncare. Gestul a surprins-o într-un mare fel pe Mira așa că a publicat mai multe story-uri pe Instagramul său în care le-a prezentat urmăritorilor săi cu ce bunătăția răsfățat-o bunica lui Bendeac

„Nu o să vă vină să credeți…am primit pachet de la bunica lui Mihai Bendeac. Oficial, Mihai îți găsesc fată, eu nu, dar na…Aici o să scriu o poezie despre tine, promit! Să vă prezint meniul avem negresă, musaca, doamne cum arată! Am ciorbiță și aici măncare de mazăre. Să ne înțelegem, mâncarea de mazăre este una printre preferatele mele, n-am vorbit, nu i-am spus deci Universul a complotat. Mihai deci video-ul ăsta trebuie să îl arăți lui mamaie, să vadă fata pentru care a făcut mâncare și să-i zici că pun cele mai bune gânduri, la Arsenie mă duc pentru ea! Îi mulțumesc din inima asta mică pentru gestul ăsta, că s-a gândit la mine și că s-a obosit ea să-mi gătească” a spus Mira pe Instagram.
În replică, Bendeac a publicat un story în care apare bunica sa, care spune mulțumită că nu a obosit făcând mâncare pentru Mira ba chiar a gătit din suflet. „N-am obosit făcând mâncare, am făcut-o cu plăcere! Când gătești din inimă îți iese orice” a spus bunica lui Bendeac.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button