Actualitate

Bloc de locuințe sociale de peste un milion de euro, la Rovinari

Un bloc de locuințe sociale în valoare de peste un milion de euro va fi construit la Rovinari. Imobilul va avea 4 etaje. Proiectul prevede și amenajarea zonei aferente, precum și branșarea la utilități și alte servicii. Autoritățile din Rovinari vor să încheie contractul de execuție a lucrărilor, în cursul lunii viitoare.

„Autoritatea contractantă intenționează realizarea lucrărilor privind construirea unui bloc de locuințe sociale P+4E și amenajarea zonei aferente, branșare la utilități. Principalele lucrări avute în vedere sunt realizarea de utilități subterane, realizare infrastructură bloc, realizare suprastructură, realizare termosistem și finisaje exterioare, realizare spații verzi/peisagistică, etc, lucrări ce se vor executa conform Proiectului tehnic și Caietelor de Sarcini.”, potrivit Primăriei Rovinari.

Blocul de locuințe sociale va fi amenajat pe strada Sporturilor din Rovinari. Va cuprinde locuințe moderne și dotate în mod corespunzător. Beneficiare vor fi familiile sărace, cu mulți copii și fără locuință. Sunt în continuare cereri depuse la autoritatea locală. Dintre acestea se va face selecția viitorilor chiriași, iar chiria va fi una modică pentru ca familiile sărace să poată să o achite lună de lună.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *