Politică

BPJ-ul PNL Gorj a decis: Liberalul Cristi Iorga, responsabil de zona Motru

Săptămâna trecută, Biroul Permanent Județean al PNL Gorj a decis ca Iorga Cristi, consilier local al partidului în CL Motru, să fie numit responsabil de zonă. Este vorba despre coordonarea activității politice liberale din zona Motru, asta și pentru că actualul președinte al organizației municipale PNL nu a fost validat încă în funcție.

Asta, pentru că alegerea noului președinte al PNL Motru, Dan Matei, a fost contestată, anul trecut, de mai mulți membri de partid. Sesizarea a ajuns la Dan Vîlceanu, dar cel din urmă nu i-a dat curs acestei reclamații colective, la timp. Asta și pentru că, urmau alegeri interne pentru șefia partidului iar Florin Cîțu era susținut de organizația de la Gorj pentru președinție.
De altfel și senatorul Ion Iordache a luat atitudine atunci, atrăgând atenția că alegerile la PNL Motru nu au fost realizate conform statutului.

Prin decizia luată acum de BPJ al PNL Gorj se demonstrează că Dan Matei nu este considerat președintele filialei municipale de la Motru, organismul de conducerea stabilindu-l pe Iorga coordonator.

Se vede, de asemenea, că cei care erau considerații liderii organizației au pierdut, în cele din urmă, susținere PNL Gorj. Iorga Cristi se prefigurează de pe acum că va fi noul președinte al PNL Motru. Acest lucru ar fi de bun augur deoarece toate scandalurile politice din zonă s-ar putea opri, presiunile politice puse pe angajații din minerit s-ar termina iar la Motru va exista o colaborare politică în CL pentru binele comunității. Aici PSD și PNL nu colaborează, nefiind pe linia stabilită la vârf cu cele două partide în coaliție.

În municipiu se poate numi o conducere statutară asta și pentru că Iorga are susținerea consilierilor locali ai PNL care ar putea să demareze procedura de alegeri interne în filiala de la Motru.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button