Monden

Bucurie mare pentru un fost afacerist gorjean, ajuns acum la un azil de bătrâni. O persoană importantă urmează să îl viziteze

Irinel Columbeanu (66 de ani) este încercat greu de soartă în ultimii ani! Fostul milionar de la Izvorani după ce s-a lăfăit, ani de zile doar în lux, acum a ajuns într-un azil de bătrâni singur cu gândurile sale.

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, Irina este o adevărată domnișoară. Are 16 ani și o ambiție de invidiat, deoarece deja s-a remarcat pe partea artistică având în vedere că îi place foarte mult să scrie și să picteze. Însă, în spatele acestei motivații de invidiat se ascunde o poveste impresionantă de viață. Având în vedere că din 2018, adolescenta s-a mutat definitiv în Statele Unite ale Americii alături de Monica Gabor și de partenerul acesteia, Mr. Pink (inițial Irina a stat în grija tatălui – n.r). Asta după ce Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat cu scandal după cinci ani de căsătorie. Scandalul monstru dintre cei doi s-a iscat de la custodia fiicei lor pe care fostul milionar a câștigat-o în instanță.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat fostul milionar pentru Click!

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *