Monden

Pe el îl cunoaște toată lumea, dar uite cum arată cele două CUMNATE ale unui CUNOSCUT târgujian și cu ce se ocupă!

Cătălin Măruță, originar din Târgu Jiu și soția lui Andra Măruță fac parte din showbizul românesc de foarte mulți ani. Cei doi artiști sunt extrem de apreciați de către public, iar vocea Andrei este de neegalat. Dacă prezentatorul Cătălin Măruță este singur la părinți, soția sa Andra face parte dintr-o familie numeroasă și nu de puține ori s-a lăudat cu frații ei pe Instagram sau pe alte platforme de socializare.

Frumoasa cântăreață este foarte apropiată de frații ei, Săndel Mihai, Diana Mihai, 43 de ani, și Aurora Mihai, 36 de ani. Cele trei surori seamănă de parcă sunt gemene, iar Andra ține legătura constant cu ele.

Cu ce se ocupă surorile Andrei? Ei bine, Diana Mihai coordonează activitatea unui centru de bătrâni din Câmpia Turzii, iar Aurora Mihai este cosmeticiană talentată, lucrează într-un centru specializat tot Câmpia Turzii și specialistă în machiaj. Pe mâna stilistei din familie se lasă nu de puține ori Andra înainte să apară la tv sau pe scenă, atunci când este solicitată și are spectacole. Singurul din familie care practică meseria de artist muzical este Săndel Mihai, care este un renumit cântăreț de muzică populară în zona Ardealului.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *