Dezvăluiri

Cadou de la tata Ion Ciocea pentru fiul Marius Ciocea! Contract prin încredințare directă de aproape 21.500 de lei

Firma lui Marius Valentin Ciocea, fiul primarului de Bustuchin, care a primit pe GAL-ul condus de către tatăl său 45.000 de euro, este abonată și la banul public. Mai precis, firma fiului cel mare al edilului Ciocea a primit, pe încredințare directă, la final de aprilie, un contract în valoare de 21.494 de lei. Este vorba despre contractarea unor servicii de catering necesare pentru derularea unui proiect pe POCU, derulat de Primăria Bustuchin.

În doar 11 minute, firma PENBUST TOUR SRL administrată de Marius Valentin Ciocea, a reușit să obțină contractul de aproape 21.500 de lei introdus în SEAP de către subalternii primarului Ciocea de la Bustuchin. Contractul pe încredințare directă a fost scos în SEAP pe 29 aprilie la ora 12.11 și a fost atribuit la 12.22 firmei rudei de gradul întâi a primarului Ciocea.

Chiar dac vorbim din start de un conflict de interese este șocant că firma câștigătoare are sediul chiar la domiciliul primarului de Bustuchin, aviz anchetatorilor.

Firma în cauză a fost administrata inițial de fiul cel mic al primarului, care încercase printr-un proiect de hotărâre aprobat de CL Bustuchin să primească un teren din domeniul public al localității, cu o chirie simbolică, pentru construirea unei pensiuni.

Pensiunea nu s-a mai realizat după ce intenția a făcut valuri în rândul opiniei publice, dar firma a trecut între timp in administrarea fratelui, adică a fiului cel mare a lui Ciocea.

Este foarte interesant este că proiectul pe POCU realizat de Primăria Bustuchin îl are manager tocmai pe finul primarului Ciocea, Șindrinaru Marian, lucru anunțat de edil aleșilor locali.

Reamintim că pe GAL-ul condus de Ciocea au luat proiecte cu zeci de mii de euro doar rudele primarului și apropiații acestuia.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button