Dezvăluiri

Negocierile pentru salarii la CEO trebuie finalizate până pe 20 mai

Sindicatele și administrația din Complexul Energetic Oltenia trebui să finalizeze negocierile pentru salarii până pe data de 20 mai. Este termenul avansat de către administrație pentru semnarea unui Act Adițional la Contractul Colectiv de Muncă. Este obligatorie depunerea Actului Adițional la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj pentru a fi verificat cu privire la îndeplinirea condițiilor de legalitate.

Sindicatele și administrația Complexului Energetic Oltenia trebuie să finalizeze negocierile cu privire la includerea sporului de producție și a adaosului în salariul de bază, astfel încât niciun angajat să piardă vreun leu. Se mai are în vedere negocierea unor creșteri de salarii la Complexul Energetic Oltenia. Acest lucru va fi însă greu de realizat, având în vedere că majorarea de salarii la întreprinderile de stat cu pierderi este interzisă prin Legea Bugetului de Stat.

Prin urmare, este posibil să fie o majorare de venituri. Nu este exclus să se umble la sporuri sau la anumite prime și indemnizații. Astfel, se va putea ocoli interdicția legală. Este cert că fondul de salarii va fi la fel ca anul trecut și se va putea negocia cel puțin pe tema includerii sporurilor în salariul de bază.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *