Actualitate

Căminul Cultural din Cartiu, reabilitat, dar ținut închis de patru ani. Se deschide în campania electorală

Căminul Cultural din satul Cartiu al comunei Turcinești, a fost reabilitat, în 2020, de primarul Dumitru Modrea cu o suma exorbitantă: șase miliarde de lei vechi. Deși căminul mai fusese reabilitat în anii trecuți, el fiind funcțional, primarul Modrea a decis să bage bani la greu în această investiție, iar după ce a terminat lucrarea a pus lacătul pe imobil.

Practic, căminul este închis de patru ani, primarul refuzând orice cerere a venit din partea tinerilor care își doreau să facă aici diverse activități, în mod gratuit. Modrea a refuzat pe banda pe toată lumea, pe motiv că aceștia nu l-ar fi votat.
După ce a auzit că se comasează alegerile, iar în iunie cetățenii din comună vor fi chemați la vot, Modrea a schimbat, brusc, foaia și a trimis femeia de serviciu a primăriei să facă curățenie în căminul cultural pentru a-l folosi la viitoarele evenimente politice. Evident că cetățenii au înțeles jocul primarului care, între timp, a schimbat și partidul, numai să rămână pe funcție, trecând cu o promisiune la PSD de la PNL.
Căminul cultural din Cartiu se numea „Doamna Chiajna”, iar la ridicarea sa au lucrat și deținuții politici din Lagărul de la Târgu Jiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *