Actualitate

Când va fi înmormântată Elena Roată

Elena Roată, profesor, om de cultură și jurnalist, va fi înmormântată joi, 1 septembrie, în Cimitirul Municipal din Târgu Jiu.
Fiica acesteia, Alexandra, a făcut anunțul: „Iubitorii de cuvinte nu pier niciodată. Și, totuși, vine un moment în care se rupe ceva din noi.
Revederea cu mami va fi începând de mâine, miercuri, după ora prânzului, la Capela Cimitirului Municipal Târgu-Jiu.
Înmormântarea – joi, ora 12, la același cimitir“.

Numeroase mesaje îndoliate

Numeroase mesaje au fost transmise de către autorități și foști elevi, ale căror vieți au fost influențate într-un sens pozitiv de către Elena Roată.
„Deci nu-mi vine să cred. Totul se întâmplă prea repede. Dumnezeu să o odihnească. Drum lin spre îngeri și să aveți grijă de cei dragi, așa cum ați făcut-o și pana acum“, a transmis Mihnea Vâlceanu.
„Frumoasa și distinsa noastră doamna profesor, Elena Roată! D-zeu să o odihnească în pace și să o așeze între îngeri! Vă vom purta mereu în suflet cu drag, iubire și mult respect!
Promoția 2006-2010, Genialii, cum va plăcea să ne spuneți!“, a transmis Anca Teodora.
„Mi-a fost dascăl, mentor și, cel mai important, prietenă. M-a încurajat să scriu și mi-a dat curajul necesar să-mi explorez pasiunea pentru film. M-a format ca om și m-a învățat ce înseamnă verbul -a face-.
Vă iubesc infinit! Nu vă voi uita niciodată“, a spus Daiana Stănușoiu.
„Doamna diriginta, o sa ne lipsiți ! Încă nu îmi vine sa cred ce se întâmpla … Ne-ați fost ca o mama in cei 4 ani de liceu, ne-ați învățat sa fim oameni buni… Mult prea repede ați plecat dintre noi, dar știu ca o sa ne vegheati pașii prin viata! Drum lin către eternitate, doamnă!“, a transmis Ștefania Haidău.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/