Politică

Candidatul USR la Consiliul Județean Gorj vrea postul de prefect sau subprefect

Marius Hoară, șeful Serviciului Informatic al UM Sadu, fost candidat USR la președinția Consiliului Județean Gorj, și-a manifestat dorința de a ocupa postul vacant de prefect ori cel de subprefect în funcție de negocierile care se vor purta la nivel central.

„Județul Gorj va avea un post de prefect sau subprefect pentru USRPLUS conform negocierii de la nivelul Guvernului. Pentru că m-au întrebat mai mulți colegi de partid și mai mulți prieteni și cunoscuți despre acest lucru, nu fac un secret din faptul că mi-am manifestat dorința în cadrul partidului de a ocupa acest post. Fără a fi lipsit de modestie trebuie să spun că am o pregătire și o experiență profesională precum și o experiență de viață și o probitate morală care îmi permit să aspir către această poziție de mare demnitate publică. La nivelul organizației Gorj a USRPLUS se va lua o decizie în acest sens în perioada următoare urmând ca dintre cele câteva persoane care și-au manifestat dorința să ocupe acest post să se ia o decizie politică de numire cu acordul conducerii de la București”, a comunicat Marius Hoară.

Marius Hoară a fost candidatul susținut de către Alianța USRPLUS pentru președinția Consiliului Județean Gorj. Acesta conduce de peste 20 de ani serviciul de informatică din Uzina Sadu și a fost primul român care a câștigat toate cele 10 ediții consecutive permise de regulament la concursul de cultură generală Câștigă România din cadrul TVR. Marius are 57 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică din Universitatea București în anul 1988, este Șeful Serviciului de Informatică de la Uzina Sadu, este căsătorit și are o fiică medic rezident de excepție.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button