Actualitate

Cântărețul „Caschetă“ s-a înscris în PSD, după ce a cântat la domeniul de la Turceni al liderului PNL Gorj

Dumitru Vasilescu, un cunoscut interpret gorjean de muzică populară, cunoscut în lumea artistică sub numele de „Caschetă“, s-a înscris în PSD, cu toate că, în urmă cu aproximativ o lună, a fost unul dintre invitații liderului PNL Gorj, Ion Iordache, de la domeniul acestuia din localitatea Turceni.

„Dragilor, din respect pentru gorjenii noștri am ales să mă alătur acestei echipe minunate“, este mesajul postat de Caschetă pe Facebook, în momentul în care s-a înscris în PSD.

Vasilescu a apărut la sediul PSD, alături de un nou lot de social-democrați, din noua echipă din jurul primarului Marcel Romanescu, dar coordonată oficial de Adrian Dăianu. Mai exact e vorba despre responsabilii zonali pe secții de votare, așa cum sunt organizați social-democrații la Tg-Jiu. De altfel, solistul de muzică populară s-a și fotografiat, la panoul cu cei trei trandafiri roșii, alături de liderii organizației locale Tg-Jiu a PSD.

Magicianul Robert Tudor, actorul Cosmin Natanticu, comediantul Varză, Emi de la „Noaptea Târziu“, alături de primarul orașului Rovinari, Robert Filip, omul de afaceri Remus Săpun, care conduce o firmă cunoscută de pompe funebre, și solistul Dumitru Vasilescu au petrecut împreună o vacanță la domeniul lui Ion Iordache de la Turceni. Atmosfera de petrecere a fost asigurată de Caschetă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *