Actualitate

Cască donată de dublul campion mondial la înot unui gorjean, în scopuri caritabile

Noua senzație a înotului mondial, David Popovici, a donat o cască cu care a înotat jandarmului gorjean Bogdan Cornoiu, pentru a o folosi în scopuri caritabile.
„Mulțumesc David, pentru casca donată pentru a fi scoasă la licitație după JO!!! Un exemplu pentru toți cei care pot sa ajute prin valoarea lor!!!
P.S: Doar i-am scris și a ajutat!!! Nu a trebuit să mă rog de el…vorbim despre un campion mondial!!!“, a transmis jandarmul.

Organizează licitații în scopuri caritabile

Bogdan Cornoiu (42 de ani), din Târgu Jiu, este jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiş. Acesta a ajutat numeroase persoane aflate în suferinţă, în general tineri şi copii bolnavi, care aveau nevoie de bani ca să se poată vindeca.
Jandarmul organizează acţiuni umanitare cu tricouri de la fotbalişti cunoscuţi sau alte echipamente folosite de sportivi, pe care le vinde, apoi, online prin licitaţie. Tricourile și echipamentele poartă autografele fotbaliştilor, astfel că valoarea lor este mare, iar banii rezultaţi sunt oferiţi persoanelor aflate în situaţii dificile.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button