Monden

Nunta dintre Florin Salam și târgujianca Roxana Dobre nu este recunoscută de Biserică. „În ce lume putem trăi…”

Cel mai așteptat eveniment al anului, nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, s-a ținut la malul Mării Negre, pe litoral, iar totul a fost un real succes.

Evenimentul a avut loc miercuri, pe data de 1 iunie, iar la scurt timp după ce Roxana Dobre și Florin Salam au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, cei doi au aflat că, de fapt, Biserica nu le-ar fi recunoscut nunta.

Care este motivul?

La momentul respectiv, preotul Eugen Tănăsescu a explicat concret care este motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Mai precis, Florin Salam și Roxana Dobre ar fi ales ziua de miercuri, care este o zi de post, iar atunci nu se oficializează cununii religioase.

Mai mult decât atât, slujba ar fi fost ținută de către un preot, care ar fi fost exclus din BOR.
„Toate canoanele Bisericii Ortodoxe interzic nunta în zi de post! Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisar în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios”, a declarat preotul, în cadrul unei emisiuni.

Reacția Roxanei Dobre, după ce a aflat de acest lucru

Mai mult decât atât, după ce acest lucru a ajuns și la urechile sale, Roxana Dobre a venit cu un mesaj dur în mediul online, bruneta fiind șocată de cele auzite.

„La noi a fost păcat binecuvântarea în biserică miercurea. În ce lume putem trăi…”, a scris soția lui Florin Salam, în mediul online.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button