Monden

Câți bani a reușit să facă soția unui AFACERIST din Târgu Jiu în pandemie! Suma este impresionantă!

Delia Matache și soțul ei, originar din Târgu ajiu, Răzvan Munteanu, nu au simțit deloc pandemia, deși anul 2020 a fost unul foarte complicat pentru majoritatea dintre noi. Delia a avut parte de câștiguri importante și s-a ales cu un profit impresionant la capătul anului trecut.

Delia Matache deține mai multe firme, însă, de departe, cea mai profitabilă este societatea DeliaEvent SRL, care are ca obiect de activitate ”interpretare artistică (spectacole)”. Compania Deliei a avut în 2020 venituri totale de 8,54 milioane lei (1,7 milioane euro), din care a rămas cu un profit net de 4,01 milioane lei (800.000 de euro), scrie wowbiz.ro. Firma a ajuns să dețină în conturi 1,96 milioane lei și mai are de recuperat de la parteneri de afaceri alte 1,97 milioane lei. Capitalurile proprii ale firmei a ajuns la peste 16,3 milioane lei dar și datoriile au crescut până la 4,01 milioane lei. În prezent, Delia are 5 angajați.

Delia mai deține două societăți care însă nu au reușit să ajungă la performanța celei de mai sus.

StarDelSound SRL a înheiat anul 2020 cu un profit net de 108.000 lei iar DelMedia Events, care nu mai are activitate de doi ani, a avut o pierdere de 245 lei.
Pentru Delia Matache nu a fost criză iar interpreta nu și-a refuzat nici plăcere în timpul pandemiei. Ea a călătorit în câteva destinații exotice și a reușit, împreună cu soțul ei, să achiziționeze un duplex de 3 milioane de euro într-un nou complex rezidențial care se dezvoltă într-o zonă centrală a Capitalei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *