Monden

Câți euro cer soțiile unor renumiți gorjeni să cânte la o nuntă. Care e mai scumpă

Andra și Delia Matache sunt fără îndoială unele dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Tocmai din acest motiv, cele două artiste au tarife mari atunci când vine vorba de nunți, botezuri sau alte petreceri.

O fire excentrică, cu un show deosebit, Delia are un tarif colosal. Cei care vor să o vadă pe frumoasa cântăreață la o nuntă trebuie să știe că tariful artistei a ajuns la 19.000 de euro.

„Dacă în trecut Delia încasa în jur de 6.000 de euro pe o prestație la o nuntă sau vreo petrecere privată, ei bine, în acest moment, situația s-a schimbat radical!

Diva solicită nu mai puțin de 19.000 de euro pentru un show live, este adevărat alături și de un band, nici măcar un cent mai puțin! În aceste condiții, cine o dorește ca invitată specială, trebuie să bage mâna mai adânc în buzunar”, declara un apropiat, în trecut.

Nici soția târgujianului Călălin Măruță nu e ieftină.

Andra este foarte solicitată, ea având două programe, fiecare de câte 45 de minute pentru astfel de evenimente, unul de muzică populară şi altul de muzică pop, pentru ambele având un onorariu de 6.000 euro, la care se adaugă cheltuielile de transport, cazare şi masă.

Transportul şi cazarea artiştilor sunt plătite separat: 1,5-3,2 lei/km şi două-opt camere la minimum patru stele.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button