Monden

O SEXY handbalistă și-a prelungit contractul cu echipa din Târgu Jiu

Gorjeanca Angela Pușcaș va evolua în continuare pentru CSM Târgu Jiu. Aceasta și-a prelungit angajamentul pe încă doi ani și va evolua până în 2025 la Târgu Jiu. Sportiva noastră a ales să continue în tricoul lui CSM Târgu Jiu, astfel că și-a pus semnătura pe un nou angajament cu echipa antrenată de Liviu Andrieș.

”Mă bucur foarte mult că am ajuns la această înțelegere. Colectivul, staff-ul, suporterii și toți cei implicați în proiectul CSM m-au determinat să rămân la Târgu Jiu”, a declarat Angela Pușcaș, după prafarea noii înțelegeri cu echipa din Târgu Jiu.

În vârstă de 28 de ani, jucătoarea evoluează pentru CSM Târgu Jiu din vara anului 2022, când a revenit în orașul natal după o experiență handbalistică de 13 ani, timp în care a evoluat la echipe de prestigiu atât în țară, cât și peste hotare.

Chiar în ziua în care a împlinit 28 de ani Angela Pușcaș a dezvăluit pentru csmtargujiu.ro de ce a ales să rămână la Târgu Jiu, care este părerea ei despre bilanțul echipei la finalul turului de campionat, ce părere are despre duelul din Cupa României și cum își va petrece ziua de naștere.

FOTO și TEXT: csmtargujiu.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button