Eveniment

Video: Căminul Cultural din Aninoasa nu are acoperiș, dar are termopane

Starea în care se află una dintre cele mai importante investiții din Aninoasa este deplorabilă. Clădirea pare abandonată de autorități și de firma constructoare, este nepăzită iar cetățenii au sustras o parte dintre termopanele instalate de constructor înainte ca acoperișul sa fie terminat. În interiorul edificiului, tabloul e dezolant: dezastru și mizerie.

Autoritatea locală din comuna Aninoasa anunța în 2021 că investiția privind Cămin Cultural de nivel european, realizată prin Compania Națională de Investiții în localitate, era gata pe jumătate. Valoarea proiectului se ridica la aproximativ 2.200.000 de lei, iar cu câteva luni înainte de termenul lucrării era terminată în proporție de 50 la sută. Edilul Petroi nu părea îngrijorat de situație ori de o stoparea a lucrării.

Asta chiar dacă lucrările la Căminul Cultural din Aninoasa au început in 2018 și trebuiau terminate la finalul lui 2021. Acest lucru evident ca nu s-a mai întâmplat iar investiția a fost abandonată.

Constructorul a apucat să pună însă termopanele deși clădirea nu avea acoperiș. În clădire ploua iar o parte din materiale de construcții și chiar ușile termopan au dispărut din clădirea care nu a fost protejată corespunzător. Până în prezent nimeni nu răspunde de dezastrul creat în clădirea care trebuia să fie un cămin cultural modern.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button