Ultima oră

CAZ șocant! Mort cu două certificate de deces

Caz incredibil la Făgăraș! Un bărbat din zonă, internat cu pneumonie la Spitalul Municipal din oraș și confirmat negativ la infecția cu noul coronavirus cu câteva zile înainte de spitalizare, a decedat la aproape două săptămâni distanță și a primit două certficare de deces, cu același număr de înregistrare. Siderantă, familia încearcă acum să afle cauza exactă a morții.

Emil Mocan, fost secretar la Primăria din Făgăraș, timp de 30 de ani, a fost internat în ianuarie la Spitalul Municipal din Făgăraș cu pneumonie. În momentul internării, acesta nu ar fi fost bolnav cu noul coronavirus, susțin rudele sale. După 13 zile de spitalizare la Secția de Interne, omul a murit în urma unui stop-cardiorespirator, arată primul certificat de deces emis de către medicul care l-a tratat.

După o zi, acesta ar fi emis un nou buletin de constatare a decesului, cu același număr de înregistrare și cu aceeași dată, susțin rudele bărbatului. În schimb, pe al doilea buletin, în plus, la cauzele decesului, ar fi apărut și COVID 19-pozitiv. Coșmarul familiei nu s-a terminat aici. La o săptămână după deces, susține fiul bărbatului decedat, cei de la DSP Făgăraș l-au sunat ca să verifice dacă tatăl lor respectă măsurile anti-Covid. Peste încă o săptămână și jandarmii l-ar fi căutat pe tatăl său acasă din același motiv.

Din ianuarie si până acum, familia lui Emil Mocan face memorii peste memorii, sesizări peste sesizări, la spital, la Colegiul Medicilor, la Poliție și Parchet, dar fără rezultat. Fiul bărbatului decedat susține că medicul care l-a tratat pe tatăl sau și care ar fi emis cele două certificate de deces ar fi membru al Colegiului Medicilor din Sibiu. Până la această oră, nici medicul, nici conducerea Spitalului și nici Colegiul Medicilor Brașov nu au oferit vreun punct de vedere oficial despre acest caz.

sursa: realitatea.net

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button