Ultima oră

CAZ ȘOCANT: Pieton ucis pe litoralul românesc! Șoferul a dus mașina la spălătorie

Un șofer a fost arestat, iar pasagerii din mașină au fost reținuți, după ce au lovit mortal un pieton. Aceștia au încercat să șteargă urmele accidentului ducând autoturismul la o spălătorie auto, ca să scape de urmele de sânge.

Un bărbat a ucis un pieton de pe litoralul românesc
Un bărbat în vârsta de 26 ani, fără permis de conducere, a accidentat mortal un pieton pe DN39 între localitățile Tuzla și Costinești, în județul Constanța.

În urma impactului, victima, în vârstă de 38 de ani, a suferit multiple traumatisme. Din nefericire, aceasta a decedat la spital, unde a fost transportată pentru îngrijiri medicale.

În momentul producerii accidentului, în autoturism mai erau doi pasageri, care au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, pentru că imediat cu accident martorii s-au deplasat la o spălătorie auto pentru curățarea urmelor se sânge de pe mașină, scrie digi24.ro.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de autorități și reținut pentru 24 de ore, fiind arestat preventiv pentru 29 de zile.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *