Politică

Liderul PSD Târgu-Jiu, ironii la adresa liberalilor: Membrii PNL Gorj intră într-un microbuz

Președintele PSD Târgu-Jiu, senatorul Cristi Rujan, consideră că organizația județeană a PNL Gorj a slăbit din cauza “activității politice defectuoase”.

Partidul Social Democrat a început să se mobilizeze pentru alegerile din 2024. PSD Târgu-Jiu a transferat, săptămâna trecută, peste 300 de liberali din fosta organizație a PNL Târgu-Jiu, care a fost dizolvată de conducerea PNL Gorj. Președintele PSD Târgu-Jiu, senatorul Cristi Rujan, se laudă cu achizițiile făcute. Liderul social-democrat de la municipiu comentează că organizația județeană a PNL Gorj a slăbit din cauza “activității politice defectuoase”. În plus, afirmă că ”membrii PNL Gorj intră într-un microbuz”. “Noi suntem într-o coaliție la guvernare și, evident că noi ne-am dori ca partenerii noștri, inclusiv la nivelul județului Gorj să fie puternici. Din păcate, cu tot respectul cuvenit, prin defectuoasa activitate de natură politică s-au întâmplat niște lucruri care au slăbit foarte mult organizația partenerilor noștri, astfel încât, în acest moment, membrii PNL Târgu-Jiu intră ușor într-un autoturism, iar membrii PNL de la organizația județeană intră într-un microbuz. Adică, noi suntem, oarecum, nesusținuți de partenerii noștri, având în vedere dimensiunea din ce în ce mai înspre scădere atât procentual, cât și ca echipă. Nu vor fi un pericol, în 2024, pentru că nu au structură. Nu ne vor putea susține ca și parteneri la nivel județean, ca atare ,va trebui să facem ceva, din perspectiva coaliției de guvernare pe politice publice care produc efecte și pe raza județului Gorj și unde trebuie să fie o unitate de exprimare din partea extensiilor partidelor de la guvernare, în speță organizația județeană a PSD și organizația județeană a PNL, noi acolo avem imposibilitatea de a avea o susținere reală, pentru că, acum, organizația PNL, după părerea noastră, nu mai există”, spune parlamentarul.

“Cu domnul Iordache este foarte greu de discutat”

Deși PSD și PNL formează coaliția de guvernare, la Gorj, liderii celor două formațiuni politice nu au un dialog. Cristi Rujan afirmă că este foarte greu de discutat cu președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache. „Cu domnul Iordache este foarte greu de discutat, pentru că domnia sa are unele preconcepții de abordare a problemelor politice. Nu are o viziune cuprinzătoare și nu poate lucra în echipă sau coaliții. E în imposibilitatea de a putea să poarte un dialog, deși clamează acest lucru pentru a arăta opiniei publice deschiderea, însă în realitate nu este așa. Domnia sa vrea să intre în raporturi de vasalitate cu membrii PNL și ar dori să translateze acest tip de raport și în ceea ce privește PSD, care, altfel, are o altă poziție mult superioară PNL, și procentul, dar și ca echipă, ca nivel de viziune. Și, atunci, sigur că nu putem să ținem cont de acele porniri de impuneri histrionice de a intra în lumina reflectoare ale domnului Iordache”, a mai comentat liderul social-democrat.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *