Politică

Ce obiectiv are Iordache în 2024. Anunțul senatorului!

Senatorul Ion Iordache anunță că vrea să formeze o echipă cu care să preia frâiele județului, în anul 2024, când vor avea loc alegerile locale.

Senatorul Ion Iordache este la un pas de a reveni în Partidul Național Liberal. Parlamentarul de Gorj pare favorit să preia conducerea organizației județene. Ion Iordache și-a stabilit deja obiectivul pentru anul 2024. Senatorul spune că vrea să formeze o echipă cu care să preia frâiele județului în urma alegerilor locale. “Obiectivul meu pentru 2024 este acela de a forma o echipă de oameni care să preia frâiele județului. O echipă de oameni pe care ni-i dorim cu toții, pe care mi-i doresc eu pentru viitorul județului și sunt la vârsta și la nivelul de împlinire la care consider că este și de datoria mea să lăsăm după noi niște lucruri care să ducă înspre mai bine județul nostru. Adică, să aducem în zona politică oameni din zona de performanță a activității în care au fost ei, acei oameni care au avut performanță acolo unde au activat, cu siguranță, vor avea și în mediul politic. Frâiele județului înseamnă să câștigăm din punct de vedere electoral următoarele alegeri. Aia înseamnă să avem președinte de consiliul județean, consilieri și cât mai mulți primari”, a afirmat Ion Iordache.

Acuză lipsă de asumare în instituțiile publice din Gorj

Senatorului Ion Iordache nu-i place cum funcționează lucrurile în majoritatea instituțiilor publice din județul Gorj. Parlamentarul acuză că există o lipsă de asumare și de energie în luarea deciziilor. „Nu aș vrea acum să dau exemple concrete, pentru că le știm cu toții, sunt foarte multe instituții în județ care au ajuns să aibă o conducere sau un management exact după chipul și asemănarea partidului care conduce și Consiliul Județean. Adică, o lipsă de asumare, o lipsă de energie în a lua decizii. S-au convins inclusiv primarii de la PSD că au fost mințiți, atunci când au fost plimbați pe la uși că sumele din programul Anghel Saligny vor fi repartizate așa cum vor ei. Le-am dovedit prin documente oficiale că a fost o formulă în baza căreia trebuia să se aloce banii. Mai mult decât atât, nu a fost respectată acea formulă și au defavorizat pe unii, care e o chestiune penală, dar asta e treaba cui a făcut. Au defavorizat pe prietenii, să-i fidelizeze, să-i țină aproape, să creadă primarii că dacă au o relație bună și dacă stau aproape de ei, vor beneficia și de fonduri mai mari”, spune parlamentarul.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/