Monden

Ce ONORARII pretind pentru noaptea de Revelion, soțiile celor mai CUNOSCUȚI, foști colegi de bancă din Târgu Jiu!

Delia și Andra sunt poate cele mai apreciate artiste din românia și amândouă sunt căsătorite cu doi olteni! Cătălin Măruță și Răzvan Munteanu au fost colegi de bancă la școala generală pe care ambii au urmat-o în Târgu Jiu.

Atât Andra cât și Delia au, probabil, cele mai bune voci din industria muzicală românească și sute de mii de fani, astfel că sunt extrem de solicitate atunci când vine vorba de concerte.
După cum bine se știe, Andra este o iubitoare a colindelor, astfel că în luna decembrie acesta are tot felul de angajamente, ceea ce aduce venituri suplimentare familiei. Soția lui Cătălin Măruță are concerte în țară și străinătate, tarifele ajungând, potrivit unor surse din industria muzicii, la 6.000 de euro, scrie cancan.ro. Dacă în luna decembrie Andra are numeroase angajamente, ”cireașa de pe tort” este noaptea de Revelion, care îi aduce artistei venituri considerabile. Andra se numără printre artiștii care cântă doar live în noaptea dintre ani, având alături de ea un band de peste 20 de persoane. În ultimii ani, ea a avut două concerte în noaptea de Revelion pentru care a încasat 50.000 euro.

Cât câștigă Delia
Sumele de bani cerute de artistă pentru prestația sa sunt destul de picante, Delia având un onorariu de 10.000 de euro pentru o oră de spectacol, mai scrie cancan.ro. Pentru prestațiile din anumite show-uri cântăreața primește suma de aproximativ 15.000 de euro. Delia are și un tarif și de 3.900 de euro, această sumă fiind onorariul pentru 15 minute de show. Vedeta nu refuză nici petrecerile private, prețul pentru un astfel de eveniment pleacă de la 19.000 de euro. Portofoliul Deliei mai are și un spectacol grandios pentru care artista solicită suma de 90.000 de euro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button