Politică

Ce se întâmplă cu CANDIDATUL Dreptei la șefia CJ Gorj. Ce ANUNȚ face LIDERUL PMP

Președintele Partidului Mișcarea Populară Gorj, Nicolae Davițoiu, ia în calcul o candidatură la președinția Consiliului Județean Gorj.

Liderul PMP Gorj spune că discuția cu liderul PNL, Dan Vîlceanu, și liderul USR, Radu Miruță, privind susținerea lui Iulian Popescu a fost doar informală. Președintele Mișcării Populare afirmă că, vineri, în cadrul Comitetului Județean al partidului, se va discuta pe tema candidatului la șefia județului. Nicolae Davițoiu spune că PMP Gorj va lua o decizie privind candidatul, până pe 27 iulie, cu 90 de zile înainte de alegerile locale. Nicolae Davițoiu reafirmă că omul de afaceri Iulian Popescu nu are notorietatea necesară pentru a câștiga președinția consiliului județean, susținut de partidele de Dreapta.

„Mi-e foarte greu să cred că liberalii de prin comune, neștiindu-l pe Iulian Popescu, vor pune ștampila pe el. Mai degrabă, vor pune pe cei pe care-i cunosc mai bine. Una e să fii om de afaceri de succes, alta, să ai succes în politică” , a declarat liderul Mișcării Populare. Nicolae Davițoiu este pregătit să-și asume, în calitate de lider al PMP Gorj, și candidatura la președinția consiliului județean. „Din toate sondajele care s-au făcut până acum de PNL, PSD, am făcut și noi unul, eu stau cel mai bine din PMP. E normal că cine stă cel mai bine în sondaje, acela va fi candidatul pentru a trage și lista de consilieri”, a conchis președintele Mișcării Populare.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button