Ultima oră

Ce se întâmplă cu cei 50 de bani compensație la prețul benzinei și motorinei

Compensarea la pompă cu 50 de bani a preţurilor la carburanţi va continua pe întreaga perioadă anunţată, urmând ca la finalul analizei să fie luate noi decizii, a precizat sâmbătă, 6 august, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

„Ca şi în cazul altor măsuri implementate de Guvern pentru protejarea cetăţenilor şi economiei de efectele creşterii preţurilor la energie şi gaze naturale, compensarea la pompă cu 50 de bani a preţurilor la carburanţi va continua pe întreaga perioadă anunţată, urmând ca la finalul analizei să fie luate noi decizii”, a declarat Dan Cărbunaru.

Măsura privind compensarea preţului carburanţilor la pompă, aprobată în luna iunie, a început să fie aplicată din luna iulie pentru o perioadă de trei luni de zile.

În ultima lună, prețul carburanților a constinuat să scadă.

”Față de luna trecută, prețul unui plin de carburant a scăzut cu 20 de lei la benzină și cu 18 lei la motorină. Acest lucru arată datele statistice adunate de la majoritatea benzinăriilor din România”, a explicat analistul economic Adrian Negrescu, într-un interviu pentru Ziare.com.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button