Politică

Ce spun PRIMARII PSD din Gorj despre PARTIDUL lui Dragnea

Fostul președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, ar putea reveni pe scena politică, după ce a fost condamnat la închisoare, la partidul Alianța pentru România.

Subiectul revenirii lui Liviu Dragnea pe scena politică a fost abordat și de liderii Partidului Social Democrat în cadrul ședinței Consiliului Politic Național de la Neptun. Marcel Ciolacu le-a spus colegilor că Liviu Dragnea își face un partid cu Teodor Meleșcanu, care se va numi

„Alianța pentru România”. Alianța pentru România (ApR) a fost un partid politic înființat în 1997, condus de Teodor Meleșcanu până în 2002, când a fuzionat cu PNL. “E un partid bun Alianța pentru România. Cred că va rupe o parte din nemulțumiții din PSD. Liviu Dragnea are mulți simpatizanți și prieteni care-l vor urma. Poate, unele partide se vor bucura că începe să se scindeze și PSD”, spune primarul social-democrat al comunei Bengești-Ciocadia, Victor Geogia.

Țuilă: Nu am auzit până acum să reînvii morții

Florinel Țuilă nu crede că Liviu Dragnea va avea succes, dacă va reînvia partidul Alianța pentru România.“ Nu am auzit până acum să reînvii morții. Cred că nu va avea niciun succes. Nu va reuși nimic, dacă-și va face partid. Se vede ce-au făcut Mircea Geoană și Victor Ponta. Cel mai bun lucru era să rămână membru PSD”, spune primarul social-democrat al comunei Cătunele. Primarul PSD al comunei Slivilești, Sorin Bucurescu, spune că e un lucru bun că Liviu Dragnea își face parte. Edilul spune că a fost și este un bun conducător. “Cu siguranță, ar putea rupe din zona de stânga. Nu pot spune cu ce forță va veni după condamnare. E greu să te și angajezi undeva după o condamnare, dar să creezi un partid în forță”, a conchis Sorin Bucurescu.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button