MondenUltima oră

Ce spune acum, fostul afacerist gorjean, despre partida de amor cu Monica Gabor, surprinsă pe gaura cheii: „Ne-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost filmați în ipostaze intime într-un restaurant chinezesc din București, în perioada când erau căsătoriți. Chelnerul care i-a filmat l-a șantajat ulterior pe Columbeanu cu imaginile compromițătoare.

Columbeanu recunoaște că a fost șantajat și amenințat cu imaginile, dar nu a cedat. „Am fost șantajat în urma acestor imagini. A venit cineva care a spus că e chelner în localul respectiv, că el ne-a filmat pe gaura cheii. M-am gândit că presa o să fie și mai interesată de aceste imagini. Eu îmi aduceam aminte ce am făcut acolo, în acel separeu. Eu chiar i-am spus Monicăi: ‘Nu te preocupa că ne-a pus Dumnezeu mâna în cap, adică ție ți-a pus Dumnezeu mâna în cap’, a spus Irinel Columbeanu în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Declinul financiar și pierderea averii

Irinel Columbeanu povestește despre decizia de a investi toți banii într-o fabrică de la Târgu Cărbunești care s-a dovedit a fi un eșec. Aventura cu fabrica de columbeanit a dus la pierderea averii, iar Columbeanu a fost nevoit să vândă bunuri și să se confrunte cu lichidarea afacerilor sale.
„Declinul a început odată cu aventura pe care am inițiat-o eu la Târgu Cărbuneşti. Mă refer la acel material, columbeanitul. Am investit toţi banii pe care îi aveam, milioane de euro. Afacerea nu a mers, era ca şi cum aş fi încercat să împing un tren cu mâinile goale”, a mai spus Irinel Columbeanu

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *