EvenimentUltima oră

El este excavatoristul decedat în vestiarul Carierei Tismana!

Rovinareanul Nicolae Bilan, în vârstă de 51 de ani, este excavatoristul decedat ieri, în vestiarul Carierei Tismana. Acesta era căsătorit și avea un băiat. În cauză, ITM Gorj a deschis o anchetă.

„În data de 04.06.2024, în jurul orelor 23:20, pe raza comunei Câlnic, sat Pinoasa, județul Gorj, în perimetrul Sectorului Tismana din cadrul Unității Miniere de Carieră Rovinari ce aparține Societății Complexul Energetic Oltenia S.A., un bărbat, în vârstă de 51 ani, de profesie excavatorist, a fost găsit în stare de inconștiență în vestiarul unității de către colegii săi. În urma manevrelor de resuscitare efectuate de către cadrele medicale sosite la fața locului s-a declarat decesul victimei.
Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a deschis dosar de cercetare a evenimentului în vederea stabilirii împrejurărilor și cauzelor care au condus la producerea acestuia, precum și pentru stabilirea reglementărilor legale încălcate, a răspunderilor și a măsurilor ce se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor evenimente similare și, respectiv, determinarea caracterului accidentului.

Evenimentul a fost comunicat Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj”, a transmis ITM Gorj.

Și reprezentanți CE Oltenia au anunțat că vor susține financiar, conform CCM, familia îndoliată.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *