Dezvăluiri

Ce spune Burduja despre perchezițiile de la CE Oltenia

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a avut o primă reacția după perchezițiile făcute de DNA la Complexul Energetic Oltenia. Procurorii anticorupție au ajuns în dimineața zilei de joi la sediul companiei și au ridicat mai multe documente care vizează anumite licitații din anii anteriori.

Oamenii legii ar fi verificat și locuințele unor persoane care au deținut sau dețin funcții de conducere în cadrul companiei energetice. Burduja spune că are toleranță zero față de actele de corupție. „Ministerul Energiei este intransigent faţă de orice activitate de corupţie. De aceea, Corpul de Control al Ministrului a fost trimis de fiecare dată când au fost făcute sesizări cu privire la posibile activităţi ilegale, iar atunci când acesta a constatat abateri de la legalitate, au fost dispuse măsuri de sesizare a Parchetului competent”, au spus oficialii ministerului.

Burduja nu acceptă faptele de corupție

Sebastian Burduja anunță că Ministerul Energiei stă la dispoziția organele de anchetă în acest caz. „Unul dintre principiile fundamentale după care mă ghidez este simplu: Zero toleranţă la orice faptă de corupţie. Ministerul Energiei stă la dispoziţia organelor de anchetă penală cu orice informaţie care poate ajuta ancheta şi poate stabili cu exactitate faptele şi vinovaţii”, a declarat Ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *