Ultima oră

Ce spune despre viitorul Guvern un fost parlamentar de Gorj


Victor Ponta, fost premier al României, a vorbit la Ce Se Întâmplă, emisiune moderată de Răzvan Dumitrescu, despre greşelile făcute de coaliţia de guvernare şi a spus că Marcel Ciolacu are „variantele Ponta 2012” dacă preia guvernarea. „În situaţia în care domnul Ciolacu preia guvernarea, nu vor da socoteală pentru toate chestiile astea direct ei (n.r. PSD), ca să cadă şi să se asigure cineva că la alegeri nu fac mare brânză?”, a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„Ciolacu are variantele Ponta 2012, ca să zic aşa. Că şi atunci, când m-a pus Băsescu în funcţie înainte de alegeri, m-am gândit că mi-a întins o capcană, nu avea niciun interes să ies eu bine din situaţia aia. Aşa arată lucrurile şi acum, eu sunt convins că dl Iohannis nu îşi doreşte ca Marcel Ciolacu să guverneze bine. Asta e problema lui, până la urmă.

Dacă Ciolacu vine şi guvernează bine, PSD creşte în sondaje. În comparaţie cu ultimele trei guverne, oricum va guverna mai bine.

Dar ştiţi ce e ciudat? Coaliţia asta, de un an jumătate, are majoritate mai mare decât a avut USL-ul. Eu am auzit de la un PNL-ist, cred că Bolojan, că a fost de acord cu alianţa asta pentru că a crezut că se vor face reforme, administrative, fiscale, etc. Şi s-a ajuns după un an şi jumătate că tot s-a făcut a fost să nu se supere partidele unele pe altele. Zicea ce am realizat şi eu. S-au unit nişte mari forţe şi nu s-a făcut nimic un an şi jumătate. Şi acum vin alegerile şi e mult mai greu să faci ceva acum. Cu pacientul nervos, pe masă, ţipând, tu trebuie să îl operezi. Cum să o faci?”, a declarat Victor Ponta la Ce Se întâmplă. Sursa: DC News

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *