Actualitate

Ce spune inspectorul general școlar despre situația rușinoasă de la Liceul Tismana cu 0 promovați la Bac în ultimii ani

Inspectorul general școlar, Mihai Istrate, a spus că este posibil ca măcar unul dintre candidații Liceul Tehnologic Tismana, cu 0 promovați la Bacalaureat, să obțină media de trecere: „Este posibil ca în urma depunerii contestațiilor să existe posibilitatea ca unul dintre cei opt candidați de la Tismana care să promoveze. Acesta lucru s-a întâmplat și anul trecut sau acum doi ani“

Și cei trei candidați din seriile trecute de la Liceul Tehnologic Stoina nu au obținut note de trecere: „Au mai fost absolvenți și ai Liceul Tehnologic Stoina, care nu mai școlarizează, dar au fost absolvenți din seriile anterioare. Acolo, trei candidați s-au înscris și s-au prezentat la examen, dar niciunul nu a promovat“, a mai spus Mihai Istrate.

Promovabilitatea în Gorj la Bacalaureat a fost de peste 67%

Nicio medie de 10 nu a fost obținută în Gorj, înainte de contestații. Cele mai mari medii au fost obținute de absolvenți de a Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“, Tudor Vladimirescu“, „George Coșbuc“ din Motru și „Spiru Haret“. Doi elevi de la CNTV și unul de la CNET au obținut media 9,96. De asemenea, alți patru elevi de la CNTV (1), CNSH (2) și „George Coșbuc“ (1) au obținut 9,93.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *