Actualitate

Ce spune Romanescu despre tensiunile dintre Vîlceanu și Iordache din PNL Gorj

Primarul municipiului Tg-Jiu, Marcel Romanescu, crede că scandalul din PNL Gorj pe tema sediului organizației județene se va tranșa în instanța de judecată, nu pe cale amiabilă.

Marcel Romanescu a făcut câteva comentarii pe tema tensiunilor apărute, în ultima perioadă, între fostul președinte al PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu și actualul președinte, senatorul Ion Iordache, pe tema sediului organizației județene. Primarul Târgu-Jiului spune că oficial sediul Partidului Național Liberal este cel situat pe Bulevardul Unirii, așa cum a declarat și Dan Vîlceanu. “ Sediul oficial al Partidului Național Liberal, care a fost dat printr-o hotărâre de consiliu local, este cel de pe Bulevardul Unirii. Celălalt sediu a fost cumpărat de Partidul Național Liberal prin intermediul unei fundații. Din câte am înțeles, acel sediu a fost închiriat de deputații Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină, pe perioada în care-și desfășoară activitatea de parlamentari. Nu vreau să intru în acest scandal. Mă bucur că, de trei săptămâni, am fost lăsat deoparte. Nu s-au mai propagat scandaluri legate de relația dintre mine și Ion Iordache. Am nevoie de liniște. Nu e o situație confortabilă cea în care mă aflu. Pentru a putea găsi soluții trebuie să mă ocup de administrație, mai puțin de latura politică. Cred că Dan Vîlceanu, Gheorghe Pecingină și Ion Iordache vor găsi soluția în instanță, nu pe cale amiabilă”, afirmă Marcel Romanescu.

Liderul PNL Târgu-Jiu susține că Ion Iordache ar vrea să reabiliteze sediul PNL din Bulevardul Unirii pentru a putea fi folosit de organizația județeană a Partidului Național Liberal.” Domnul Ion Iordache a înaintat o adresă primăriei. Și-ar dori să reabiliteze sediul din Bulevardul Unirii. Nu am niciun fel de problemă. Cât timp acel sediu este unul al Partidului Național Liberal, pot merge oricând să-și desfășoare toate activitățile în sediul de pe Unirii”, a precizat Marcel Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *