Politică

Ce spune senatorul Iordache despre banii cheltuiți în campania electorală

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, susține că sumele pe care le-a cheltuit în campania electorală pentru alegerile locale din 9 iunie nu au fost mai mari decât cele cheltuite de social-democrații gorjeni.

Ion Iordache a reacționat după ce primarul PSD al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a declarat că, fără banii pe care senatorul PNL și consultanței oferite de Felix Tătaru, liberalul Iulian Popescu nu ar fi reușit să scoată un scor mare la locale, în municipiu.

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal afirmă că sumele pe care le-a cheltuit în campania electorală pentru alegerile locale din 9 iunie nu au fost mai mari decât cele cheltuite de social-democrații gorjeni. În plus, susține că, la nivel național, a fost apreciat modul în care liberalii gorjeni au făcut campanie electorală în județul Gorj.

“Au fost surprinși de câți oameni au votat, în special, la Târgu-Jiu, echipa noastră și încearcă să justifice acest lucru ca datorându-se altcuiva decât voinței cetățenilor. Eu consider că desconsideră pe cei care au votat, făcând astfel de afirmații, pe de-o parte. Pe de altă parte, toată lumea și tot județul au văzut, și nu numai tot județul, vă spun că este apreciat la nivel național că am făcut una din cele mai bune campanii din țară, pe soluții, o campanie constructivă, în care am venit cu proiecte concrete, cu asumări. Iar legat de sumele pe care le-am cheltuit în campanie, vă spun că nu am cheltuit cu nimic mai mult decât au cheltuit și ei, pentru că sunt niște sume care se cheltuiesc conform legii și nu am putut să depășim acest plafon nici noi, cum, de altfel, nici ei. Vă spun sincer că nu ne-am dorit sub nicio formă să facem o campanie extra, iar noi nu am avut nicio colaborare cu niciun consultant din afara echipei. Deci, am lucrat doar cu oamenii noștri”, a declarat senatorul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *