Actualitate

Ce vas WC şi rezervor se potrivesc băii tale?

Alegerea unui vas WC şi a rezervorului aferent poate fi o adevărată provocare. Aceste obiecte sanitare nu sunt doar accesorii funcționale extrem de importante, dar sunt şi instrumente care contribuie la îmbunătăţirea aspectului estetic al încăperii.

Totodată sunt soluții de a face economii. Dacă nu știi cum să alegi aceste obiecte sanitare, nu te impacienta. Aruncă o privire în categoria vase de toaletă de la NeaKaisa, unde ai la îndemâna o gamă foarte variată de produse care se remarcă prin calitate excepțională şi design deosebit. Iată care sunt aspectele principale pe care trebuie să le urmăreşti.

Tipuri de vas WC

Când vrei să alegi un vas WC care să se potrivească trebuie să ţii seama de tipul lui.

  • În funcţie de modalitatea de montare a vasului ceramic ai la dispoziţie trei tipuri: suspendate, pe pardoseală sau cu rezervor pentru WC aşezat.
  • Dacă ţii seama de modul de montare a rezervorului ai de ales între rezervoare incastrate, rezervoare aşezate şi rezervoare fixate la semiînălţime.

Alte detalii pe care trebuie să le iei în considerare sunt dimensiunile, forma şi tehnologia de evacuare a apei folosite. Pentru băi mici cu siguranţă trebuie să iei în calcul achiziţionarea unui vas WC  de dimensiuni compacte. În schimb, când spaţiul este generos poţi opta pentru obiectele ceramice cu dimensiuni mari. Dacă vrei să creezi o baie în stil clasic  poţi să alegi un vas WC rotund cu rezervor aşezat. O baie modernă este pusă în valoare de vase suspendate şi rezervoare încastrate.

Şi modul de evacuare a apei este important pentru că poate reduce considerabil consumul de apă. De această constantă depinde menținerea igienei în interiorul vasului. NeaKaisa pune la dispoziţie vase de WC cu tehnologie Standard, Rimfree, Direct Flush și Rimless.

Modele de rezervoare wc

Cum am menţionat anterior, ai la dispoziţie o varietate mare de tipuri şi modele de rezervoare. Pentru a face mai uşor alegerea potrivită trebuie să ştii că ai la îndemâna mai multe variante:

Rezervoare încastrate – aceste modele sunt apreciate de cei ce doresc să beneficieze de băi funcţionale şi cu un aspect estetic modern. Sunt încastrate în perete astfel încât la vedere rămân doar clapetele de acțiune.

Rezervoarele aparente – sunt cele clasice pe care le cunoşti, care se montează la semiînălţime sau se fixează direct pe vasul WC. Sunt realizate din materiale ceramice, cu un aspect distins, sau din acryl sanitar rezistent şi versatil.

Flotoare şi mecanisme pentru rezervoare wc

Ai descoperit care este vasul şi rezervorul pe care dorești să le montezi în baie. Trebuie să analizezi toate piesele cu atenție şi să verifici dacă  sistemul ales are şi un mecanism rezervor wc integrat. În cazul în care acesta există, nu trebuie să îţi mai faci niciun fel de grijă. În cazul în care acesta nu există, trebuie să îl achiziționezi pe cel compatibil.

Producători cunoscuți de vase wc

Cum observi, achiziţionarea vasului WC, a rezervorului şi a celorlalte accesorii este o sarcină delicată şi presupune investiţii destul de consistente. Pentru că sumele pe care le cheltui nu sunt neglijabile este important să alegi piese de calitate. Alegând să cumperi piese care poartă amprenta unor branduri consacrate ai garanţia calităţii. Acestea nu se disting doar prin funcţionalitate ridicată, dar şi prin design deosebit. Ravak, Cersanit, Duravit, Grohe, Kolo, Roca, Geberit, Vidima sunt doar câteva dintre numele consacrate pentru calitatea excepțională și tehnologia inovatoare folosită.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button