Actualitate

Voom – Brand-ul Romanesc de Succes

Tigarile electronice au cunoscut de-a lungul timpului un succes din ce in ce mai mare in Romania. Daca esti una dintre persoanele care a optat deja pentru tigarile electronice, probabil ai auzit de Voom – brandul romanesc de succes.

Pentru cei care sunt la inceput de drum acest brand este unul dintre cele mai potrivite, mai ales datorita kiturilor concepute chiar pentru cei care de abia au intrat in lumea vapingului.

Alegerea unei tigari electronice potrivite este destul de dificila, mai ales atunci cand nu ai experienta, iar piata este una foarte ofertanta. Sigur ca poti apela la sfaturile unor specialisti sau a unor prieteni care fumeaza de ceva timp, insa trebuie sa tii cont de faptul ca, la fel ca in cazul tigarilor clasice, totul depinde de propriile dorinte si nevoi.

Asa ca inainte de a lua o hotarare, trebuie sa te documentezi cat mai mult despre functiile si proprietatile unor tigari precum cele de la Voore si sa te gandesti ce ar fi potrivit pentru tine. Modele pot diferi in functie de lichid, concentratie, forme, design sau baterie.

Unii consumatori prefera tigarile mai voluminoase, altele doresc un aspect cat mai simplu si elegant. Unii pun mai mult accent pe dotari, altii pe usurinta de transportat si utilizat.

De ce sa alegi un kit de la Voom?

Un kit tigara electronica accesibil este cel de la Voom. Tigara are un aspect simplu si elegant, care iti permite sa o transporti si depozitezi cu usurinta in geanta sau buzunar. Construita ergonomic, tigara are mai putin de 1 cm grosime si cantareste doar 16 grame.

Brandul combina perfomantele functiilor cu un design original, pus in evidenta de culorile deosebite. Ofera un aspect de lux si este in acelasi timp potrivita si pentru incepatori.

Capacitatea acumulatorului este de 1200mAh si cu un timp de incarcare de aproximativ o ora. Poate fi folosita si in spatii inchise si se activeaza de fiecare data cand vrei sa inhalezi vaporii.

Este una dintre cele mai apreciate modele dintre variantele de tigara electronica de la Voore. In general, un kit tigara electronica este mai avantajos deoarece ofera tot ceea ce ai nevoie pentru inceput, pana cand iti faci o idee despre ce iti place cu adevarat.

Ce tip de lichid este inofensiv?

Foarte multi specialisti sustin faptul ca vapingul este mai putin nociv decat fumatul tigarilor clasice. Acest rezultat a fost obtinut prin comparatia nivelului de toxine din fumul de tigara cu ingredientele folosite pentru lichidele tigarilor electronice. Vaping-ul se realizeaza prin vaporizarea unor lichide si nu duce la eliberarea toxinelor prezente in arderea tutunului.

De asemenea, cercetorii spun ca persoanele care se afla in prezenta unor vaperi nu sunt afectate spre deosebire de fumatorii pasivi care stau in preajma celor ce folosesc tigari conventionale.

Atunci cand vine vorba de lichidul folosit in vaping, este important sa stii cateva informatii depsre ingredientul de baza, si anume propilen glicolul. Aceasta substanta se afla in forma lichida atunci cand este pastrata la temperatura camerei, dar se transforma in vapori atunci ca este incalzita. Poate fi gasita in produse alimentare ca adiviv, in produse farmaceutice sau de ingrijire.

Propilen Glicolul este cunoscuta ca fiind o substanta inofensiva. Cercetatorii au aratat faptul ca ajuns in corpul uman acesta se dezintegreaza la fel ca zaharul, fiind transformat in acid lactic in muschi in timpul activitatilor fizice.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button