Politică

Cele mai importante obiective pe care le are primarul Romanescu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a stabilit care sunt cele mai importante trei obiective pe care le are pentru următorul mandat de primar.

Edilul municipiului își dorește neapărat finalizarea lucrărilor la Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu pentru că ar însemna o posibilitate mult mai mare de a atrage investitori noi.

De asemenea, Romanescu vrea să obțină cu ajutorul Guvernului României cofinanțarea de care are nevoie pentru a accesa cât mai multe proiecte pe fonduri europene. Un alt obiectiv pe care și l-a stabilit edilul social-democrat este acela de a răscumpăra opera lui Constantin Brâncuși, ”Cumințenia Pământului”.

„Am trei lucruri pe care vreau să cred că o să le realizăm în Municipiul Târgu Jiu. Pe de o parte, o chestie care mă roade, asigurarea acelei cofinanțări prin susținerea Guvernului României, Drumul Expres și mai am un lucru pe care doresc să-l promovez în următorii patru ani: răscumpărarea Cumințeniei Pământului și aducerea ei la Muzeul Constantin Brâncuși. Dacă voi avea ocazia în cei patru ani să ierarhizez cele trei obiective este clar: drumul acesta Craiova – Târgu Jiu, asigurarea fondurilor pentru cofinanțare și Cumințenia Pământului. În rest, ne descurcăm pentru că am un aparat de specialitate foarte bun”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *