Social

Centru pentru persoanele nevoiașe, înființat de o asociație umanitară

Un centru pentru persoanele nevoiașe va fi înființat de către Asociația umanitară „Glasul Sufletului“, care a achiziționat o casă într-o comună din Gorj, plus alte anexe, pe care urmează să le modernizeze: „Dragilor, am cumpărat o casă cu 8.000 euro la o margine de sat. Doar să stai în curtea ei și te umple de bucurie. Avem asfalt si utilitățile la poartă, o curte mare și teren. Casa nu a fost locuită de peste 15 ani, dar cine a construit-o se vede că a fost un om înstărit, pentru că totul este construit bine. Avem trei construcții de locuit în curte una de 96 m.p. cu beci, una de 80 m.p. cu posibilitate de mansardare, și una de 40 m.p. cu beci, iar teren 2.560 m.p., un coteț zidit pentru animale , gard de beton de vreo 60 metri cu porți de tablă. Cred că deja v-ați dat seama că nu este o casă la cheie cu de toate, dar este un început foarte important pentru această misiune.

Noi deja am început cu curățenia și defrișarea locului, cu scoaterea rădăcinilor de copaci tăiați, ne pregătim pentru branșarea la utilități (apa și canalizare).

Am încercat să reparăm acoperișul, dar țigla nu prea este în stare bună și am primit recomandarea de a o schimba și înlocui cu țiglă metalică, lemnaria acoperișului este de salcâm și se prezintă bine în mare parte“, a mai spus Cristina Lia, președintele asociației.

Totul a început după o donație făcută de un binevoitor după o emisiune de televiziune.

Cei care vor să ajute la amenajarea centrului pot face donații:
IBAN: LT45 3250 0247 3346 7823
BIC: REVOLT21

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/